G_Zahrada píše:Vlaky Zezulka píše:Tak jsem na to přišel, je vadný dekodér. Je poslaný na reklamaci.

Aspoň že jste to našel. Chcete se taky zasmát? Mě při zářiovém ježdění "vybouchla" základní deska ve Steintz-ce.
Když máte na zahradě cca 30 lidí a model Vám přestane jet, tak je to ostuda.

Proto to DCC nemám moc rád. Vypínač za 20-50 Kč mě fascinuje víc. (Je výrazně spolehlivější)

Další pojednání o zástavbě nového zapojení bude na stránce U25.0 Krauss
http://www.modelova-zeleznice.info/loko/u25.htmlJinak přeju hodně zdaru v provozu DCC

a úspěšnosti reklamace dekodéru.
Když přestane jet loko, a shoří elektronika, je to ostuda hlavně výrobce. K čemu ve vaší loko slouží přepínač ?
Ale ještě k DCC, Já také nemám moc rád DCC, hlavně to od Massotha od roku 2010. Pokud si dobře prohlédnete jednotlivé komponenty, vidíte "neupravené součástky", velmi špatné letování a v poslední době i zcela nefunkční kusy ! Někdy v roce 2011 mi kamarád přivezl na digitalizaci a ozvučení 5 mašin, do kterých měly být osazeny dekodéry Massoth LS. Z těch pěti kusů DVA ! NEFUNGOVALY VŮBEC !!! A TŘETÍ měl špatný výstup na motor. Okamžitě proběhla reklamace a vyjádření Massotha bylo, že jsme dekodéry "spálili" a jsou ochotni nám poslat jiné za poloviční cenu. Následovala VELMI OSTRÁ korespondence, která skončila zasláním nových dekodérů. Toto je jen jeden z několika případů, kdy některý z kamarádů měl problémy s Massothem.
Stejná situace je i v modelech. Dle máho názoru skutečné LGB skončilo rokem 2006. Co probíhá dál, je jen zoufalá snaha vytřískat co nejvíce ze jména Ernst Paul Lehman a LGB. Když vynechám elektroniku ( v některých modelech chybí i kabely, u dvoupodvozkových loko jede každý podvozek jinak rychle, což u starých modelů neni), tak se stačí podívat, jak nekvalitní jsou skříně modelů, propadlá místa vstřiků, šmajdají kola, ložisková kola jsou volná a zadírají se, špatně nastříkané barvy...........zatím posledním hitem je E10 - jedním slovem průser !!!..............ale to je možná na nové vlákno v diskuzi..............