digitalista píše:Jo, tohlemůže být Uhlenbrock, já ale předpokládám, že se zde bavíme hlavně o řízení velikosti G ???
Mám kamaráda, který se v Géčku zabývá polní železnicí. Jezdí na centrálu ROCO a používá dekodéry pro H0.
Chtěl jsem jen vědět které elektro komponenty jo a které ne a kdy jo a kdy ne......
digitalista píše:.......
Nemám, co bych napsal, digitál od PIKA jsem v provozu neviděl, takže nemohu objektivně hodnotit.
Co je pojem malé kolejiště ? Tady záleží na proudovém odběru................
Malé kolejiště je do 4 vlakových souprav, kdy jedou maximálně 2 současně. Na to bude stačit asi ta slabší centrála.

Navíc zkuste uřídit si jedním ovladačem řekněněme 5 vlakových souprav současně bez povovolovacích úseků návěstidel. Možná budete mít problém aby se Vám to někde navzájem nesrazilo. Vím o čem mluvím - jednou jsem taky takhle jezdil.......

GKarel píše:Piko do nedávna v HO používalo hlavně elektroniku od Uhlenbrocku, ale do nových mašin už dodávají zvukové dekodéry i od ESU. Ta Piko digitální centrála
s navigátorem, je snad nějaká očesaná verze Massoth. Má to jen 5A jako LGB centrála, ale na menší kolejiště to určitě stačí.
Konečně nejaká rozumná informace.