No jo, taky jsem na to koukal na
Train-line45. Tohle se krade buď na zakázku nebo ze zoufalství (není práce) anebo z blbosti - pachatel chce peníze, ukradne to, ale pak neví co s tím - kam to dál prodat. Tohle vypadá spíš na tu blbost - pokud byl model skutečně ukraden. Co v Evropě ten kapitalismus za 20 let udělal, tak to tu máme - vysoká nezaměstnanost a spoustu mimoevropských přivandrovalců, kteří jsou svým způsobem nevzdělavatelní - jiná mentalita a tradice. Tady ukradli model kvůli penězům, v Praze
zapíchli taxikáře kvůli penězům.
Mnozí politici i manažeři podniků si neuvědomují, že je potřeba vytvářet praconí místa pro domorodce, aby se nemuselo krást a v horším případě i někoho zapichovat. (Další bude na blog-blábolníku)
PS: Když jsem hledal stránky Train Line45, tak je našel jednoduše jen Yahoo.de. Google.de se moc nedařilo a Seznam zrušil cizojazyčné vyhledávání což je zajisté určitě škoda (jinak má Seznam dobré vyhledávání). A Google.cz jsem raději nezkoušel abych nezjistil nějakou novou googlebombu.

Co je na tom opravdu svým způsobem vážné, že se to děje i v Německu s modelem, který není navíc na německé poměry až tak drahý.