Tak, už zase funguju. Trochu problémy se sousedem -tchánem. V pátek nám zkolaboval, vezli jsme ho do nemocnice. Ale jak to tam funguje, to by bylo opravdu na dlouhé povídání.
Ještě že to nakonec přežil.Ale zpět k tématice. Co se týká toho návrhu, tak vzhledem k vagónům které mám, u té zastávky bude pila, či něco takového. Ještě tam asi přibude nějaká výhybka. Připomenu slova "nadkachny":
"- zda to má být jen taková hračka, nebo model. V prvním případě je vše v pořádku s fantazii se meze nekladou, v tom druhém je potřeba pochopit, že model má představovat zmenšenou realitu (samozřejmě s jistými kompromisy)". Jestliže nazvete hračkou to, co budu mít na zahradě, mě to nevadí. Já si šel vždy svou cestou a dělá mi radost to co dělám! A o tom má být modelařina! Holt budu mít víc kompromisů, než někteří unesou. Stejně to jsou všechno hračky!
A jak letos? Nevěřím, že bych letos něco vybudoval, v plánu je jen vymezení prostoru pro kolejiště. To znamená zídku, cesty okolo... Bohužel, čeká mě ještě další práce kolem baráku, budu rád za to. Jen vloni jsem svýma rukama vybudoval zídku z dílů 22tun a kameniva 24tun. Ještě letos to cítím.
Závěrem bych chtěl říci jen toto. Pokud mě někdo z vás zahradních železničářů pozve k sobě na okouknutí jeho železnice, budu za to moc rád. Jeden to už udělal. Je to něco úplně jiného, než nějaká diskuze u PC.

Žádná vzdálenost po ČR pro mě není velká. Motorka s manželkou to jistí!