Pro přesnější info. digitalizace s jinými dekodéry se obracejte na p. Zezulku a nebo p.Bydžovského - digitalistu. Můžu nechat odkaz na stránky? - V profilu je nemáte i když vím o které jde.

G_Zahrada píše:Digitalizace U25.0 Steinz dekodérem Massoth je rozumě popsána na stránce Drah-servisu. Je to ovšem celé bez záruky (venkovní podmínky) - respektive pro pěkné počací nebo mírný déšt, protože při průtrži mračen do kotle U25.0 nateče voda a zkratuje základní desku v kotli.![]()
Pro přesnější info. digitalizace s jinými dekodéry se obracejte na p. Zezulku a nebo p.Bydžovského - digitalistu. Můžu nechat odkaz na stránky? - V profilu je nemáte i když vím o které jde.Další digitalizace v sekci Digitalizace zahradní železnice.
GKarel píše:Voda do kotle, to je divné, protože ty díly kotle na sebe docela dobře doléhají. Jinak chci hlavně napsat, kdo bude digitalizovat Steinzku Massothem, připájejte
si tam hned na dekodér Massoth L kondenzátor. Já mám Steinzky dvě a rozebírat je dvě dvakrát za sebou není žádná sranda. Připojení kondenzátorů jsem prováděl
podle manuálu Massoth, pájel jsem to myslím přímo na ty kolíky. Do každé mašiny jsem dal jeden kondenzátor 25V 10000uF a plus přes vypínač, kvůli programování.
Potom samozřejmě cv 29 na 0, deaktivovat analogový režim a obě dvě jezdí fantasticky. Neznám, ani při pomalé jízdě žádné zastavování na výhybkách a atd.
Kondenzátor jsem přilepil oboustrannou páskou v kabině strojvůdce, ani to tam moc neruší. Digitalizaci jsem prováděl podle stránek pana Šilera, úplně bez problémů.
pepaamisa píše:To jste natvrdo použil ten kondík bez jakékoliv další elektroniky? A jak dlouho vydrží při výpadku napětí nebo jak velký kus ujede, při třeba napolovic otočeném regulátoru?
pepaamisa píše:To jste natvrdo použil ten kondík bez jakékoliv další elektroniky? A jak dlouho vydrží při výpadku napětí nebo jak velký kus ujede, při třeba napolovic otočeném regulátoru?
nadkachna píše:Jen pro upřesnění - pochopil jsem to správně, že během programování nesmí být ten kodenzátor zapojen?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků