Chystáte se někdo na tohle:kolejivo 64mm normální rozchod v měřítku 1:22,5

radek píše:No mám toho doma asi metr, potřeboval jsem to pod mašinu jen na výstavku. A provedení je ucházející. Podloží je frézované na NC mašině, pražců je mnoho typů, takže nejsou každý stejný. Spojené mezi sebou jsou pod jednou kolejnicí. Tím, že je to frézované tak to má ostřejší hrany, než odlitky z plastu. Některé hrany to bude chtít začistit pilníčkem, pokud to bude na očích. Na zahradu je to asi dostačující tak jak, to je.
Kolejnice jsou standardní mosazný profil. Zkusil jsem to vyfotit:
Jinak normální rozchod ve velikosti II je pecka!
radek píše:- Ze spodu je to úplně placatý, podkladnice jsou samostatný kusy plastu, zapíchaný a asi zalepený do dírek v pražcích. Jsem si na 99% jist, jednak to vypadá jako frézovaný, pak na tom, když to bylo nový byl prach z obrábění a dále pan Heyn všechno frézuje, plasty neleje. Všechno, co jsem od něj viděl/měl bylo frézovaný. (Mimochodem ty podkladnice jsou podle mne litý plast, tak soudím, že je nevyrábí přímo on, ale někde kupuje stejně jako kolejnice.)
- Heyn je to na 100% protože mi to osobně posílal.
- 375.0
radek píše:- Ano, buď jsou vlepené, nebo jen vsunuté na těsno do děr v pražcovém poli. Nechci to rozdělávat, abych to náhodou neulomil.
- 375 - ne, ještě není hotová. Koupil jsem ji nedodělanou a jde to pomalu.
Zpět na Modellbahn-Werkstadt-Heyn
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků