digitalista píše:Váš poslední komentář mě ujistil, že nejsem vyjimkou, mě naposledy odpověděl někdy v roce 2014 nějaký Frank Mayer /blbě) a od té doby nic...........
Myslím, že obě spřáhla by měla jít připojit do konektorů panto a spřáhlo. Selský rozum mi říká, že výstup panto a spřáhlo musí být totožné a zařízení připojené v každém konektoru by mělo být ovládané samostatně, stejně, jako kdybych připojil dva pantografy. Naprogramování ale takhle z hlavy nedám.
Ať se daří !!!
GKarel píše:Dekodér je Marklin MFX mSD3 a nebo mLD3, je to poslední verze, ke které jde už připojit i kondenzátorový záložní zdroj.
jirka13@seznam.cz píše:Navod k dekoderu je tady: https://static.maerklin.de/damcontent/5 ... 737980.pdf
Jestli se dobře pamatuju tak v anglicke verzi na straně 17 je chyba, mapovani funkci se nastavuje při CV31=17 a CV32=0.
Musiš si nejdřív zjistit kolik je v paměti uloženo mapovacich řádků. Potom jsem zkusmo zkoušel přiřadit výstupy 4-7 tlačítku při připojených spřáhlech. číslo výstupů si ale nemapatuju můžu to kdyžtak o vikendu načíst z mašiny.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků