G_Zahrada píše:Raduz píše:Pane G Zahrado když jste tak dokonalý, co kdyby jste sem alespoň jednou dal rovnou přímý odkaz na věc, o kterou Vám jde či dáváte za vzor (Váš most).
Mně osobně také nebaví dohledávat na Vašich stránkách předmět doličný.
Ach jo. Přímý odkaz je na před-předchozí stránce č.3 (nebudu to dávat na každou stránku - je potřeba si přečíst celé vlákno), a Vy tady plevelíte.....![]()
Raduz píše:Za mně - most je pěkný je přizpůsoben potřebám uživatele.
Ono při skoro čtyř metrové délce za předpokladu, že se na most bude muset i stoupnout, musí mít rošt předimenzován.
To si tam může p.Zezulka strčit obyčejnou fošnu nebo ocelový jäckel a bude to vypadat líp........(a konečně bude to i levnější ).![]()
![]()
Takhle je to kýč a ještě jsou to vyhozené peníze.........Samozřejmě, že si p. Zezulka může strčit na zahradu co chce, ale osobně se domnívám, že trpaslík s lucernou (nebo jiná keramika) by byl lepší, než tohle železné monstrum. Věřím tomu že to p. Zezulka předělá, aby to mělo patřičné proporce (alespoň podle mostu Digitalisty-Bydžovského).
Raduz píše:Někdo plevelí jiný soustavně radí a blábolí nesmysli, srovnávat skoro 4 metrový most s nějakým šidítkem ze tří prkýnek mi přijde směšné, až postavíte nějaký ocelový most Vy tak můžeme srovnávat, ale takto porovnáváte dvě podstatně rozdílné věci, mmch. ten Váš most je z fošny, že jí panu Zezulkovi tak podbízíte?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník