GKarel píše:Ten náčrtek, tak to už je velká stanice, vejde se to tam ? Na tu stanici je tam tak pět metrů a jen to jedno zhlaví by mělo z výhybek R1 tak dva metry. Já jsem si taky v trainz kreslil stanice, ale jak jsem je postavil z kolejí
v reálu, byly hrozně malé. Já myslím, že to je nejlepší zkusit sestavit přímo z kolejí. Nakreslit si trať, udělat tam jednoduchou stanici, v určitém prostoru a potom případně stanici podle prostoru rozšířit, to přece není problém.
Ty plány jsou dobré, když se staví kolejiště H0, ale venku je to jinak. Kolik metrů by asi ta trať na délku celkem měla mít ?
Nemyslím, že by to bylo v tom programu špatné. Naopak. Mám plochu přesně zaměřenou a na podkladu dokonce fotostín skutečné plochy. Takže pokud se hlídají limitující strany a výšky, vychází dóst přesně. Navíc mám vystříhané plechové šablony (R3,R5), které si v terénu zkouším.

Neříkám, že to v průběhu stavby nezměním, ale chci mít už teď taknějak jasno co kde jak bude, protože celý terén budu celkem dost upravovat. Ale máš pravdu, že ten tvůj návrh by se už nevešel...
Co se týká rozměrů té plochy, tak na šířku je 11,5m, celková vzdálenost zpředu dozadu (v levé části) je cca 8,5m.
Ještě otázku. Jak řešíte místa, kde se občas chodí přes koleje? Tedy když koleje křižují cestičku v zahradě?