pepaamisa píše:Nevíte někdo jaký je rozdíl mezi bezdrátovým navigátorem a RC navigátorem?
pepaamisa píše:No jeden má anténu uvnitř a druhý má tu plandající. Mám tu verzi RC která je o nějakou stokorunu levnější a občas se mi stane že loko přestane reagovat a musím ji znovu navolit aby se chytla, máte podobnou zkušenost?
Vlaky Zezulka píše:Já mám oba, ten s anténou raději požívám, protože bez antény když se pohybuji blízko baráku tak ztrácí signál.
digitalista píše:Vlaky Zezulka píše:Já mám oba, ten s anténou raději požívám, protože bez antény když se pohybuji blízko baráku tak ztrácí signál.
Anténu máte venku na prostranství ?
pepaamisa píše:digitalista píše:Vlaky Zezulka píše:Já mám oba, ten s anténou raději požívám, protože bez antény když se pohybuji blízko baráku tak ztrácí signál.
Anténu máte venku na prostranství ?
Jj jak máte obecně umístěný modul s anténou? Je nějaký rozdíl ve výšce umístění? A je jedno zda vodorovně či svisle?
Vlaky Zezulka píše:Přimáč FM mám umístěný v baráku vedle centrály. Zkoušel jsem ho dát i ven, ale za barák stejně stínil signál.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 1 návštěvník